maandag 8 oktober 2012

mystery guest

mystery guest

De paddenstoelentijd is weer aangebroken. Overal in het bos komen kleine en grotere paddenstoelen voor. Mijn favorieten zijn altijd toch die kleine paddenstoelen die je zomaar voorbij loopt omdat ze niet opvallen. Terwijl ik languit plat lag voor deze twee paddenstoeltjes met hun lange steeltjes kwam er een insekt, waarvan ik de naam niet kan vinden, even uitrusten. Dat maakte voor mij het plaatje helemaal af.



7 opmerkingen:

 1. Het is een hele mooie periode, de herfst, je hebt al mooie foto's weten te maken.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee mooie platen Jowan, de laatste vind ik toch de beste ondanks de toevoeging van het insect bij de eerste foto. Mooie zachte achtergronden.

  Gr.,
  Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die zwammen met mooi licht. helaas is die insect niet echt scherp vind ik.

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jowan,

  Mooi experimenteel. Vind de tweede ook het mooist wegens de bewuste onscherpte, wat me juist weer bij de eerste een klein beetje stoort omdat je verwacht dat het insect wel scherp zou zijn.

  Gr. Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zachte kleuren en zacht licht Jowan. De laatste is erg fraai en mijn favoriet maar degene met vliegje zijn ook prachtig.gr Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Higher quality than the [url=http://kalaroshop.com/]UGG Boots[/url] is cheaper, Kalaro provide better Sheepskin Boots, Slippers, Shoes & Apparel.

  BeantwoordenVerwijderen