zondag 14 oktober 2012

Expositie Berkendijkje

 Deel van de expositieruimte

Voor de tweede week op rij was het ontzettend druk in gallery het berkendijkje. Misschien nog wel drukker dan tijdens de opening. Veel bekenden en onbekenden kwamen eens een kijkje nemen naar de schilderijen, houtsnijwerken en foto's met thema wildlife. Ingelijst en uitstekend belicht kwamen alle werken volledig tot hun recht. Laat dat maar aan de galleryhoudster, Diana Swinkels, over.

Het had zelfs drukker kunnen zijn want blijkbaar had niet iedereen de weg naar de gallery kunnen vinden. Het is een verbouwde boerderij die enigzins verborgen terug van de weg ligt (oranjelaan - Beek en Donk), tussen benzinestation en de brug. Desalnietemin een drukke en gezellige middag gehad. De komende twee zondagen in oktober is de gallery ook weer open. Wie langs wil komen is van harte welkom.

Ad van Lith (L) is de andere fotograaf waarvan foto's worden geexposeerd.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig Jowan dat het weer gezellig druk was.

  Komt misschien ook door dat je heel de voorpagina van de plaatselijke krant afgelopen vrijdag in beslag nam met een mooi verhaal van je en ons clubke :)!

  Gr Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, altijd leuk om zo in de belangstelling te staan. En op de foto ziet het er zelfs mooi uit.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit deze expositieruimte en de naam Swinkels is echt van die contreien. Ik zou graag komen kijken maar ruim 2.000 kilometer is me toch iets te ver. Veel succes met je expositie, Jowan. Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net terug van een weekje vakantie Jowan, en nog niet in de gelegenheid geweest om te komen kijken, maar zal dat komende zondag zeker doen. Succes nog.

  Gr.,
  Ad

  BeantwoordenVerwijderen